Najnovije

ARSU Sledi ME Sombor: Zašto je važno za vas da nam se pridružite u nordijskom hodanju – startujemo zajedno u nedelju, 27. marta

 

  • Nedelja 27. mart u 17 časova, na trim stazi kod Gradske hale „Mostonga“ upisujemo polaznike druge generacije nordijskih hodača i primamo nove članove u trkačku zajednicu – objavljuju u Atletsko rekreativnom sportskom udruženju ARSU Sledi ME – Sombor

– Formiramo grupe i krećemo – kratko referiše trener samo po stažu mlade mlade ali ambiciozne organizacije pristalica u okviru ove višestrane sportsko-rekreativne zajednice, Mirko Erdelji ali i dopunjuje pozivom: – Dođi, ili rezerviši svoje mesto. Uključi se u prolećni ciklus, unesi promene u svoj život, već danas, ne čekaj jesen, postani nordijac odmah.

On objašnjava i zašto – trčati, jer:

Brojni su benefiti trčanja u fizičkom, zdravstvenom, psihološkom, socijalnom…. i svakom drugom korisnom aspektu. Dovoljno je samo pogledati koliko trkači izgledaju madolikije, kolike su njihove mogućnosti. Uostalom, dođi i saznaj zašto osmesi ne silaze sa lica naših članova.

Zašto mnogi kažu da smo im druga porodica!

Dakle – nedelja 27. mart dođi i uveri se: Zašto nordijsko hodanje? Ne mogu svi da trče, neko ima problema sa zglobovima, srcem, prekomernom težinom, težim oblicima astme i mnogih drugih oboljenja koja su limitirajući faktor za trčanje. U većini slučajeva nordijsko hodanje je opcija za ove ljude, ali ne samo za njih.

Mnogi sportisti podižu svoje mogućnosti kroz nordijsko hodanje. Zašto? Vrlo jednostavno, nordijsko hodanje aktivira 90% mišića u telu. Može se praktikovati svuda, pristupačno je svima, potrebni su samo udobna obuća i štapovi, isključivo, za nordijsko hodanje.

Odgovarajuću dužinu štapova dobijete ako vašu visinu pomnožite sa koeficijentom: 0,67.

Naš trening se sastoji od zagrevanja (vežbe oblikovanja), vežbe snage, glavni deo trkačkog ili nordijskog hodanja, i rastezanja. Pridruži nam se ili iznenadi nekoga uplatom tromesečnog kursa nordijskog hodanja!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

APR: Potpisivanje finansijskih izveštaja kvalifikovanim elektronskim sertifikatom u klaudu
Više od 32.500 hiljade korisnika promenilo operatora u poslednjem kvartalu 2021.

Kategorije

Izbornik