Turizam

Zdravko Čolić otvara jubilarne 60. Apatinske ribarske večeri

 

  • Ove godine nas očekuju 60. po redu, jubilarne, Apatinske ribarske večeri. Opština Apatin i Turistička organizacija Apatin kao glavni organizatori ove manifestacije obezbedili su bogat program u želji da ostane upamćen u istoriji Apatinskih ribarskih večeri

Kako bismo našu manifestaciju podigli na još viši nivo, stoji na portalu opštine Apatin, obezbedili smo nastupe najpoznatijih muzičkih zvezda Balkana. U četvrtak 4. jula, prvog dana održavanja manifestacije, upriličiće se veliko svečano otvaranje za vreme kojeg će nastupiti proslavljeni pevač Zdravko Čolić.

U petak, drugog dana manifestacije, nastupaće Peđa Jovanović, dok smo se za subotu želeli iskupiti svim građanima opštine Apatin koji tokom prošlog leta nisu mogli da uživaju na nastupu prve trube Guče Bojana Ristića zbog enormne najezde komaraca, tako da smo nastup, kako navode organizatori, ovog fenomenalnog benda obezbedili za subotu, odnosno treći dan manifestacije.

Po već godinama ustaljenoj tradiciji, u nedelju 7. jula, zakazano je revijalno veče gde će svi zainteresovani moći kuvati apatinski riblji paprikaš i uživati u muzičkom programu na Trgu Nikole Tesle, a tada će između ostalih nastupiti i subotički tamburaški orkestar „Ravnica“, potvrđuje direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović.

Direktor Turističke organizacije dodaje i da će se tokom juna u svim selima apatinske opštine održati pojedinačne kvalifikacija za kuvanje apatinskog ribljeg paprikaša, kao i da će iz svakog sela tri prvoplasirana obezbediti svoje mesto u velikom finalu, koje će biti održano u subotu 6. jula.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

Nova besplatna tura – Upoznaj Sombor
Ulica starih zanata po šesnaesti put u Somboru

Kategorije

Izbornik