Ekonomija

Vredne ruke radnica somborskog ‘Zelenila’ u saradnji sa svojim kolegama nastavljaju i u vrelim avgustovskim danima da ulepšavaju Sombor ali i naseljena mesta

 

  • Radnice Odeljenja za održavanje parkovskog zelenila rade na uređenju cvetnih površina ispred zgrade Županije

Takođe, u toku je i orezivanje u naseljenom mestu Čonoplja prema nalozima koje izdaje Odeljenje za komunalne delatnosti Grada Sombora.

Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ Sombor tako ovom pričom – da Sombor bude još lepši naročito u jeku turističke sezone pa gosti koji u grad zelenila dođi zadovoljni, mogu da tokom dana prate kako s osmehom na licu, vredne ruke radnica tog Odeljenja „Zelenila“ vešto sade cveće, ulepšavaju rondele oko zgrade Županije, čine istovremeno i Čonoplju još zanimljivijom a tako će biti i u danima koji slede.

Naravno – sve to čine uz jednaku saradnju sa svojim kolegama iz „Zelenila“, a svima njima ne smetaju ni vrući dani avgusta kako bi sopstveni rad, struku, iskustvo i ljubav prema poslu bili zasutupljeni i u svim naseljenim mestima Grada Sombor i nadalje, tokom ovoga leta.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Protiču radovi na uređenju raskrsnica u Mesnoj zajednici „Nova Selenča“
Nova funkcionalna pijaca u nekadašnjem Agrosavezu

Kategorije

Izbornik