NajnovijeSport

Uspešan nastup KK Somborac na prvenstvu Vojvodine za kadete i juniore održanom u Novom Bečeju

 

  • Na prvenstvu Vojvodine za kadete i juniore održanom u Novom Bečeju u nedelju 8.oktobra , takmičari karate kluba ’’Somborac’’ ostvarili su još jedan izuzetan rezultat. Nastupilo je 11 mladih kadeta i juniora, a osvojeno je 8 medalja u kata nadmetanjima: 3 zlatne , 2 srebrne i 3 bronzane.

Šampionske titule u svojim kadetskim kategorijama osvojili su Đorđe Hristov, Lana Krizmanić i Boško Đurić. Srebrnu medalju osvojila je kadetkinja Kristina Kosanović, a u ekipnoj konkurenciji  kadetsko-juniorski kata tim u sastavu: Tara Jurić, Kristina Kosanović i Lana Krizmanić. Bronzane medalje osvojile su Kristina Kosanović u apsolutnoj kadetskoj i juniorskoj kategoriji  i kadetkinja Tara Jurić.

Sa osvojenih 8 medalja takmičari karate kluba ‘’Somborac’’ poneli su titulu najuspešnijeg vojvođanskog kluba u kata nadmetanju.

 Svi osvajači medalja stekli su pravo nastupa na Prvenstvu Srbije koje će se održati 21.oktobra.

                                                                             za KK ’’Somborac’’:

                                                                                                   Sandra Kosanović

 

 

 

AcanskiS © 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Promocija romana Rejon 24
Рaspisan Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Sombora za 2023. godinu

Kategorije

Izbornik