Najnovije

Рaspisan Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Sombora za 2023. godinu

 

  • Na osnovu projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“, raspisan je Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji grada Sombora za 2023. godinu.

Mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata. Ukupno planirana bespovratna sredstva koja grad zajedno sa sredstvima Ministarstva rudarstva i energetike dodeljuje putem ovog poziva iznose 13 miliona dinara.

Krajnji korisnici bespovratnih sredstava su građani koji stanuju u porodičnim kućama i stanovima, a cilj je da se unapredi energetska efikasnost u stambenom sektoru i poveća korišćenje obnovljivih izvora energije.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju krajnji korisnici koji stanuju u legalizovanim objektima, kao i da je podnosilac prijave vlasnik objekta, odnosno da je korisnik objekta prijavljen na andresi i da se u objektu stanuje tokom cele godine.

Za sve dodatne informacije o Javnom pozivu, uslovima i potrebnoj dokumentaciji, kao i o predmetu sufinansiranja mera energetske sanacije, klikni ovde.

 

 

 

 

AcanskiS © 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Uspešan nastup KK Somborac na prvenstvu Vojvodine za kadete i juniore održanom u Novom Bečeju
Саопштење о стању безбедности у саобраћају за прошлу недељу

Kategorije

Izbornik