Sport

Uspeh 1. turnira u nožnom tenisu u Somboru „Selenča open 2023“

 

  • Završen je prvi po redu turnir u nožnom tenisu „Selenča open 2023“. Turnir, kojem je prisustvovala gradska većnica za oblast sporta, omladine, dece i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, je održan na terenu u parku na Prvomajskom bulevaru koji inače predstavlja centralni deo za sportsku rekreaciju i sport u Somboru

Po mnogo čemu zanimljiva sportska priredba imala je za cilj promociju sportske rekreacije, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, zdravih stilova života i dobrih dobrosusednih odnosa. Posetioci su imali priliku da uživaju u odličnim utakmicama i majstorijama takmičara.

  • Viđene su veoma zanimljive utakmice u borbi za svaku loptu, svaki poen, a turnir je završen u duhu prijateljstva i sportskog nadmetanja. Na turniru je ukupno učestvovalo 22 ekipe u apsolutnoj kategoriji I možemo da izrazimo zadovoljstvo odzivom učesnika, a I publike, već na prvom ovakvom načinu rekreativno-sportskih aktivnosti koje će uvereni smo, imati sve više poklonika – kaže Ilija Lalić, u ime Sportskog saveza grada Sombora – Cilj je  turnir bude nastavljen i postane tradicionalan.

Plasman ekipa:

1. mesto Zero21 – Novi Sad

2. mesto Coffe time – Sombor

3. mesto Kale gospodar vremena – Sombor

Galerija:


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Jerković odbranio titulu na Hexagonu
Somborska ekipa donela pehar sa Olimpijade penzionera Vojvodine

Kategorije

Izbornik