Sindikat

UGS Nezavisnost: Jačanje kapaciteta mladih u sindikatu

 

  • Na Tari je od 27. do 30. maja održan seminar za Sekciju mladih UGS NEZAVISNOST pod nazivom „Jačanje kapaciteta mladih u sindikatu“. Seminar je održan u ogranizaciji Centra za obrazovanje i istraživanje UGS NEZAVISNOST uz finansijsku podršku švedskih sindikata kroz program UNION TO UNION koji se realizuje preko kancelarije Međunarodne konfederacije sindikata u Sarajevu

Seminar je bio tako koncipiran da mladi članovi sindikata Nezavisnost koji do sada nisu imali priliku, prođu kroz ovakav vid edukacije. U toku seminara, aktivno su učestvovali i predstavnici UGS NEZAVISNOST, kao i koordinator kancelarije Međunarodne konfederacije sindikata u Sarajevu Enisa Salimović.

Program rada seminara prvog dana je započeo SWOT analizom, da bi sutradan bile obrađene teme: komunikacija sa poslodavcem, komunikacija sa medijima i komunikacija na društvenim mrežama. Seminar je poslednjeg dana zatvoren temama: davanje i snimanje izjava za štampu i konferencijom za novinare.

Na ovaj način, mladim čalnovima sindikata Nezavisnost je pružena prilika da unaprede svoje veštine prilikom komunikacije sa poslodavcem i medijima i tako na pravi način prezentuju organizaciju koju predstavljaju u svojim poverništvima.

Izvor: UGS Nezavisnost, Sekcija mladih

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

MKS: Preporuke za potpunu rodnu jednakost i pravičnost na poslu
Tamara Džamonja Ignjatović: Svako može biti meta mobinga

Kategorije

Izbornik