Najnovije

U Zapadnobačkom okrugu 19 saobraćajnih nezgoda protekle sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 19 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške i osam lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, devet zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i dva zbog nasilničke vožnje

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške i šest lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača i šest zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Apatin evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, tri zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivih supstanci i dva zbog nasilničke vožnje.

Napisana su 53 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 397 prekršajnih naloga.


 Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

MUP: U Somboru pronađeno novih 257 iregularnih migranata
Tradicionalna manifestacija „Dani krsturske paprike“ 19. avgusta u centru Ruskog Krstura

Kategorije

Izbornik