Ekonomija

U toku je akcija “Mesec čistoće” – za lepši i čistiji Sombor

 

  • Tradicionalna akcija “Mesec čistoće”, koju Javno komunalno preduzeće “Čistoća” sprovodi svakog proleća, počela je krajem marta i za sada teče po planu. Planirano je da akcija protiče tokom aprila, a poslednje odnošenje otpada u okviru akcije zakazano je za 6. maj

Akcijom je obuhvaćeno 350 ulica, a u toku akcije će biti sanirane divlje deponije koje se nalaze u pojedinim ulicama. Građani su dužni – podsećaju u JKP „Čistoća“, da najranije 24 časa pre termina predviđenog rasporedom, pripreme i iznesu ispred objekata stanovanja sav otpad i pridržavaju se datog rasporeda.

Prilikom odlaganja otpada neophodno je voditi računa o mogućnosti pristupa i manipulacije radnim mašinama sa otpadom pripremljenim za prikupljanje i transport. Zabranjeno je odlaganje otpada u šančeve, uz bandere, kao i na javne saobraćajnice i pešačke staze, napominju u „Čistoći“.

Raspored odnošenja otpada pogledajte na OVOM LINKU:

https://www.cistoca.co.rs/2022/03/11/pocinje-akcija-mesec-cistoce-2/

Na našem portalu, Novi Radio Sombor, takođe smo, 18. marta, najavili tradicionalnu akciju JKP „Čistoća“ Sombor, Mesec čistoće sa detaljnim rasporedom svih ulica u Somboru iz kojih će biti odnošen otpad; link ove rubrike je, podsetimo:

https://www.noviradiosombor.com/vesti/prva-vest/item/6612-jkp-cistoca-pocinje-akcija-mesec-cistoce-kompletan-raspored-odnosenja-otpada

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

JKP Vodokanal Sombor: Uspela sanacija kvara na vodovodnoj mreži
JKP Vodokanal: Ugradnja ugrambenih garnitura na vodovodne priključke, Gakovo

Kategorije

Izbornik