Kultura

U susret 5. Somborskom filmskom festivalu – tradicionalna izložba

Autori izložbe: Milivoje Mlađenović, Slađana Dragičević, Dejan Podlipec, Vesna Šašić

POSETITE IZLOŽBU “U SUSRET FESTIVALU” I SAZNAJTE ŠTA VAS OČEKUJE NA 5. SOMBORSKOM FILMSKOM FESTIVALU

  • Somborski filmski festival izložbom “U susret festivalu” najavio program petog izdanja manifestacije

U susret jednoj od najvećih i najznačajnih manifestacija, čiji je domaćin Sombor, organizovana je izložba na otvorenom pod nazivom „U susret festivalu“.

Posetite ukoliko do sada niste izložbu, upoznajte se sa repertoarom 5. Somborskog filmskog festivala, pratećim programima i napravite svoj izbor filmova, radionica i predavanja. Ljubitelje filma očekuje pažljivo birani program Dunavsko-panonske kinematografje.

Izložbu, na kojoj su odim programa predstavljenji članovi direkcije, žirija kao prijatelji koji su doprineli realizaciji festivala, tradicionalno organizuje Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor. Ona se nalazi na uglu ulica Laze Kostića i Kralja Petra I u Somboru, a njeno autorstvo potpisuju Vesna Šašić, Slađana Dragićević, Milivoje Mlađenović i Dejan Podlipec.

Somborski filmski festival zakazan je u periodu od 8. do 14. jula, do kada traje i izložba, s tim što su prvi dani rezervisani za predfestivalski program (8, 9, 10. jul), nakon sledi Festivalski program koji se sastoji od više celina – Glavni program, Selekcija filmova mladih autora, Panorama mađarskog filma i prateći program u okviru kojeg je i – Kada bi Sombor bio Holivud i drugo.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Puriši Đorđeviću posthumno Specijalni Ernest za doprinos filmskoj umetnosti
Leto u somborskoj Biblioteci sa uzbudljivim programom za sve

Kategorije

Izbornik