Najnovije

U Somboru hapšenja zbog droge

 

  • Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su R. Š. K. (2005) i  B. F (2003) iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga, dok će protiv sedamnaestogodišnjeg mladića biti podneta krivična prijava zbog neovlašćenog držanja opojnih droga

Policija je kod R. Š. K, prilikom pretresa stana, pronašla oko 210 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, dok je u pretresu stana koji koristi sedamnaestogodišnjak pronašla oko 50 grama materije za koju se, takođe, sumnja da je marihuana.

U pretresu stana koji  B. F. koristi policija je pronašla više paketića sa oko 590 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, 38 semenki nalik na seme kanabisa, digitalnu vagicu i mobilni telefon.

R. Š. K. i B. F. je određeno zadržavanje do 48 časova i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužilaštvu u Somboru, dok će protiv sedamnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

JKP Prostor Sombor: Radovi na uređenju groblja
Održana sedamnaesta dodela Virtus nagrada za filantropiju

Kategorije

Izbornik