Najnovije

U pucnjavi u Somboru ranjena dvojica policajaca i napadač

 

  • Pripadnicima Policijske uprave u Somboru danas oko 16.10 časova prijavlјeno je da je u Ulici Stevana Sinđelića u ovom gradu došlo do nasilјa u porodici i pucnjave iz vatrenog oružja, a pripadnici interventne patrole Policijske ispostave Sombor i pridodati pripadnici Žandarmerije izašli su odmah na lice mesta

Policija je na licu mesta zatekla 62-godišnjeg muškarca P. V. koji je pucao iz vatrenog oružja, a koji je, i pored upozorenja policije da baci pištolј, ispalio više metaka u policijske službenike.

Tom prilikom povrede su zadobila dvojica tridesetčetvorogodišnjih pripadnika Žandarmerije.

Prilikom intervencije, pripadnici Žandarmerije su, u samoodbrani, upotrebili svoje službeno vatreno oružje i tom prilikom ranili P. V., koji je hospitalizovan.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na policijske službenike koji su vršili svoj službeni zadatak i rizikovali svoje živote, kako bi u skladu sa zakonom, profesionalno, odbranili živote i imovinu ugroženih građana, prvenstveno porodice koja je pozivala zbog nasilјa u porodici, ali i drugih stanovnika Sombora.

Izvor: PU Sombor

foto: IAcanskiS©I

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Priznanja istaknutim službenicima Policijske uprave MUP-a Sombor
Prevara u obavljanju privredne delatnosti lica iz Odžaka

Kategorije

Izbornik