Humanitarno

Trag fondacija: Šesnaesta dodela VIRTUS nagrada za filantropiju

 

  • U Jugoslovenskoj kinoteci, sala Makavejev, Uzun Mirkova 1, Beograd u subotu, 25. marta sa početkom u 12 časova, biće priređena tradicionalna dodela VIRTUS nagrada za filantropiju

VIRTUS nagrada, ustanovljena 2007. godine, prva je i najznačajnija nagrada za filantropiju u Srbiji. Nagrada se dodeljuje kompanijama, preduzećima i pojedincima, koji su tokom prethodne godine svojim filantropskim delovanjem doprinosili razvoju zajednice na strateški i dugoročan način, napominju u Trag fondaciji, inicijatori ove plemenite ideje.

VIRTUS nagrade će dobitnicima uručiti, Tod Endruz, v.d. direktora misije USAID-a u Srbiji, Nj.E. Šan Meklaud, ambasadorka Velike Britanije u Srbiji, Plamena Halačeva, zamenica šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji i Gordana Delić, direktorka Balkanskog fonda za demokratiju.

VIRTUS nagrada biće dodeljena u pet glavnih kategorija: nagrada za korporativnu filantropiju, nagrada za malo i srednje preduzeće, nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i civilnog sektora, nagrada za individualnu filantropiju i nagrada za mlade filantrope. Zbog velikog broja kvalitetnih primljenih nominacija, nezavisni žiri, koji čine ugledni stručnjaci iz sveta privrede, akademskih institucija i medija, odlučio je da dodatno dodeli i četiri specijalna priznanja, koja će biti proglašena na ceremoniji.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Fondacija Delije: Sombor za naše Kosovo i Metohiju
Trag fondacija po šesnaesti put dodelila VIRTUS nagrade za filantropiju

Kategorije

Izbornik