Humanitarno

Trag fondacija: Prepoznajemo ih po dobru

 

  • Trag fondacija sa velikim zadovoljstvom poziva na doručak za medije, koji će biti upriličen povodom aktuelnog konkursa za dodelu 16. VIRTUS nagrade za filantropiju. Ovom prilikom, o filantropiji i svojim dobrotvornim aktivnostima govoriće neki od prethodnih dobitnika VIRTUS nagrada i specijalnih priznanja za individualni doprinos filantropiji. Susret sa novinarima je zakazan za utorak, 31. janaur u 11 časova u Kafe baru 16, Cetjnjjska 15a u Begoradu. 

Novinarima će se obratiti: Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnerstva Trag fondacije, Miloš Pešić,osnivač Fondacije „Jedan posto” iz Beograda, dobitnik VIRTUS nagrade za mlade filantrope za 2021. godinu, Mirjana Mutuc, knjigovođa iz Novog Sada, dobitnica Specijalne VIRTUS nagrade za individualni doprinos smanjenju siromaštva za 2020. godinu, Matea Balani, učenica iz Zrenjanina, dobitnica Specijalne nagrade za mladu filantropkinju za 2019. godinu i Marko Čikarić, učitelj iz Prokuplja, dobitnik Specijalne VIRTUS nagrade za individualni doprinos razvoju lokalne zajednice za 2019. godinu

Učesnici će razgovarati o davanju za opšte dobro u Srbiji, motivaciji za pokretanje filantropskih inicijativa, izazovima sa kojima se suočavaju dobrotvori, o značaju medija za promociju dobročinstva, a novinari će imati priliku i da im postavite pitanja.

 

VIRTUS nagrada filantropiju je prva i najznačajnija nagrada za filantropiju u Srbiji. Cilj njenog dodeljivanja jeste davanje priznanja dobročiniteljima, kako građanima, tako i kompanijama i preduzećima, koja su tokom prethodne godine svojim delima podržala one kojima je pomoć bila najpotrebnija.

Konkurs za VIRTUS ovogodišnju nagradu je otvoren do 14. februara, a više informacija dostupno je na linku:

www.tragfondacija.org/virtus-nagrada.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite na:

Eminent Communications, Emina Ferizović, direktorka

M: + 381 63 7704 876, emina@eminentkomunikacije.rs

O Trag fondaciji:

Trag je regionalna fondacija koja deluje u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Već 24 godine podržava i podstiče građane na aktivno učešće u razvoju lokalnih zajednica u kojima žive ili posluju. Trag fondacija osnažuje ljude koji veruju da zajedničke inicijative mogu imati veliki uticaj i koji žele da budu pokretači pozitivnih promena u svojim zajednicama. Tokom prethodne dve decenije Trag fondacija je kroz brojne programe podržala više od 1.700 uspešnih projekata sa preko 15 miliona američkih dolara uloženih širom Srbije i regiona.

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor
(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.S.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Rezultati i preporuke pilotiranja koncepta za uključivanje teško zapošljivih osoba na tržište rada uz podršku organizacija civilnog društva
U sredu 1. februara Crveni krst Sombor organizuje redovnu akciju davanja krvi

Kategorije

Izbornik