Najnovije

Tradicionalni novogodišnji prijem za urednike i novinare vojvođanskih medija u Pokrajinskoj vladi

 

  • U sredu, 29. decembra, u predviđeno vreme, u 12 časova u holu Pokrajinske vlade, resorna sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević, održala je tradicionalni novogodišnji prijem za urednike i novinare vojvođanskih medija, i tom prilkom izjavila sledeće:

– Nastavićemo iskreno da podržavamo rad medija u našoj pokrajini. A u našem radu ostajemo transparentni i uvek smo otvoreni za sva vaša pitanja –  poručila je Miloševićeva izrazivši očekivanje da će 2022. godina biti uspešnija i u pogledu podrške medijskim kućama, jer je nedavno usvojeni novi budžet Pokrajine znatno uvećan u tom delu.

Od 2016. godine, kada je izabrana nova Pokrajinska vlada na čelu sa njenim predsednikom Igorom Mirovićem, davana je značajna finansijska podrška medijskim kućama. – Budžet za 22 lista na osam manjinskih jezika tada je iznosio 264 miliona dinara dok je za iduću godinu planiran na čak 390 miliona – rekla je resorna pokrajinska sekretarka i napomenula da ukupan budžet namenjen javnom informisanju za 2022. godinu iznosi 460 miliona dinara.

Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu za istaknute medije u Autnomnoj pokrajini Vojvodini na poziv Pokrajinske vlade, prisutan je bio i Novi Radio Sombor, sa svojim predstavnikom Srđanom Ačanskim, novinarom-fotoreporterom.

 

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Medijska pažnja i pratnjaNovi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

In memoriam – više od sećanja: Tamara Bakić (1934 – 2021) +
Ekocentar u akciji!“ – održan sastanak Ekonet mreže u Somboru

Kategorije

Izbornik