Najnovije

Ekocentar u akciji!“ – održan sastanak Ekonet mreže u Somboru

  • *U periodu od 23.-25.12. predstavnici/ce Ekonet mreže okupili su se u Somboru. Povod organizovanja sastanka predstavnika/ca mreže bio je finalizacija Strateškog plana koji je započet u prethodnom periodu, kao i evaluacija i planiranje budućih aktivnosti u okviru mreže.

U toku ova tri dana predstavnici/ce mreže imali su priliku da sumiraju i evaluiraju do sada sprovedene aktivnosi u okviru projekta „Ekocentar u akciji“ kao i da na osnovu evaluacije i trenutnog stanja planiraju dalje aktivnosti. Jedan od najznačajnijih procesa koji je projektom predviđen bila je izrada strateškog plana mreže, kom je posvećeno najviše vremena u toku okupljanja. Sam strateški plan značajan je za mrežu u kontekstu daljem usmerenja celokuopne mreže i planova za dalje delovanje kada je reč o upravljanju otpadom. Mreža organizacija EkoNet koju čine Forca Somborski edukativni centar – SEC Edukativni Centar Kruševac i Timočki Omladinski Centar je deo EKO-SISTEM programa koji realizuju Mladi istraživači Srbije a podržava Švedska. Eko-sistem: Podrška reformama u zaštiti životne sredine Mladi istrazivaci Srbije.

Prati: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta „Uvek na licu mesta“ sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Medijska pažnja i pratnjaNovi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

 

Povezani članci

Tradicionalni novogodišnji prijem za urednike i novinare vojvođanskih medija u Pokrajinskoj vladi
Fondacija Rejmon Nikole Trast: Božićna dostava u školi „Jovan Aranđelović“ u Crvenoj Reci

Kategorije

Izbornik