Najnovije

Tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja otkriveno 11.562 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa

 

  • Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je od 6. do 12. marta ove godine, sprovedena u 30 evropskih zemalјa članica organizacije ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope), otkrili su 11.562 prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa i 383 prekršaja nepropisnog prevoženja dece u vozilima

U akciji koja je bila usmerena na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja nekorišćenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog prevoženja dece u vozilima, sankcionisano je 9.216 vozača i 2.346 putnika u vozilima koji nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Takođe, sankcionisano je čak 137 osoba zbog nepropisnog prevoženja dece na prednjim sedištima.

Tokom trajanja ove akcije pripadnici Uprave saobraćajne policije kontrolisali su 70.497 vozila i otkrili ukupno 30.082 različita prekršaja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da poštuju sve saobraćajne propise kako bi sačuvali svoje i tuđe živote.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Raspisan Konkurs za bespovratna sredstva za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Grada Sombora za ovu godinu
Udruženje za proizvodnju organske hrane „ECO Energy“ obeležava Međunarodni dan potrošača

Kategorije

Izbornik