Сојузот на композитори на Македонија

  1. Početna
  2. Сојузот на композитори на Македонија

In memoriam: Maestro! Slava mu!

Najnovije
  По подолго боледување, на 73 годишна возраст, во Скопје почина композиторот и диригент Кире Костов. Беше долгогодишен член на Сојузот на композитори на Македонија Искрено сочувство до целото семејство……
Izbornik