Najnovije

Svečani defile motociklista u Somboru za otvaranje nove moto sezone

 

  • U organizaciji moto kluba „Lowlanders“ i Moto Unije Vojvodine, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije grada Sombora i Grada Sombora, u subotu 13. aprila je svečanim defilom motora i obilaskom gradskog jezgra, otvorena nova moto sezona

Više stotina motociklista iz Mađarske, Hrvatske, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Srbije, prisustvovalo je osveštanju motocikala, a potom i obilasku gradskog jezgra i slike „Bitka kod Sente“, gde im se obratio gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković.

  • Želim da se zahvalim dragim gostima koji su danas ovde u Somboru. Velika mi je čast što ste se odlučili da jedna od lokacija koju ćete posetiti tokom otvaranja moto sezone bude i zgrada Županije. Danas nas je vreme poslužilo da jedna ovakva manifestacija u Somboru može uspešno da se organizuje. Drago mi je što smo sa Policijskom upravom u Somboru, saobraćajnom policijom i predstavnicima moto klubova, uspeli zajedno da ispoštujemo sve mere bezbednosti kako bi naši dragi sugrađani uživali u vašem defileu. Želim vam da se lepo provedete u našem gradu i da budete bezbedni u vožnji – rekao jegradonačelnik Ratković prisutnim motociklistima.

Moto Unija Vojvodine ove godine po prvi put organizuje otvaranje moto sezone u Somboru, a cilj im je da promovišu motociklizam, bezbedno učestvovanje motociklista u saobraćaju i da edukuju mlađe članove koji imaju ili žele da imaju motocikl.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Somborski gradski većnici održali 207. sednicu
Akcija pojačane kontrole saobraćaja – ROADPOL

Kategorije

Izbornik