Sport

Superioran Stefan Liščević – rvači somborskog Radničkog maksimalno

  • Prve martovske subote u Kanjiži je održano Prvenstvo Vojvodine za seniore u grčko-rimskom stilu. Rvači somborskog „Radničkog“ su nastupili sa četvoricom takmičara i osvojili – maksimalan broj medalja

U kategoriji do 55 kg Milan Tolić je sa 3 pobede i porazom u finalu osvojio srebrnu medalju. A u istoj kategoriji Ratko Marinković je osvojio bronzu.

Među borcima u kategoriji do 67 kg David Novič sa dve pobede i jednim porazom u finalu osvaja srebrnu medalju.

Stefan Liščević u kategoriji do 63 kg je osvojio zlatnu medalju. Stefan je u prvom meču, u prvoj rundi pobedio tehničkim tušem predstavnika iz Herkulesa, u drugom meču takođe tehničkim tušem pobeđuje iskusnog Petrovića-takmičara iz Kanjiže. U polufinalu se sastaje sa takmičarem Rvačkog kluba Soko Sombor kojeg takođe pobeđuje tehničkim tušem, dok se u finalu ponovo susreće sa predstavnikom Sokola, kojeg pobeđuje tehničkim tušem.

Stefan je na ovom takmičenju sve svoje protivnike pobedio tehničkim tušem u prvoj rundi i niko od protivnika mu nije uzeo ni jedan bod.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Nova 10-ka za Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor
Rvački klub RADNIČKI Sombor: Srećko Malbaša superiorno osvojio titulu prvaka Vojvodine za kadete, Mladen Patarčić, nadomak medalji

Kategorije

Izbornik