Najnovije

Sufinansiranje Republike: Sanacija porodičnih kuća i stanova

 

  • Član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić danas je u Ministarstvu rudarstva i energetike potpisao Ugovor o sufinansiranju programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova

Ukupna sredstva za sprovođenje ovih mera na teritoriji Grada Sombora iznose 13 miliona od dinara. Obe ugovorne strane, Ministarstvo i Grad Sombor obezbedile su po polovinu ukupnih sredstava. Predstavnicima gradova i opština ugovore je na svečanosti uručila ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović, rekavši:

  • Potpisali smo danas ugovore sa 131 lokalnom samoupravom čiji će žitelji uskoro moći da se prijave za bespovratna finansijska sredstva za zamenu stolarije, kotlova, ugradnju izolacije i solarnih panela.

Sledi realizacija programa, raspisivanjem Javnog poziva za izvođače radova, a kasnije i za građanstvo. Somborski većnik Đorđe Zorić zahvalio se ovom resornom ministarstvu, na čelu sa ministarkom Dubravkom Đedović, na podršci u sprovođenju ovog projekta koji  već treću godinu zaredom uspešno protiče na teritoriji Grada Sombora.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Na više lokacija pronađena 64 iregularna migranta u Zapadnobačkom okrugu
Fond PIO: Novi pokušaj prevare penzionera

Kategorije

Izbornik