Sport

Popularna Kulska trkačka liga zaokružuje vredan jubilej

 

  • Jubilarno 300. kolo „Kulske trkačke lige“ održano je na tradicionalnoj lokaciji, na putu ka Savinom selu. Ovo je, ujedno, i poslednji put da je liga održana na ovoj lokaciji, s obzirom da će ligaška distanca ubuduće biti trčana na stazi kod „Drvenog mosta“

Kroz finiš je prošlo osamdesetak trkača, kako na 5 kilometara, tako i na kraćim distancama. Sada već višegodišnja tradicija „Kulske trkačke lige“ dokaz je uspeha jedne pionirske ideje u službi sporta i zdravog načina života. Jedan od inicijatora ove ideje, Zdravko Mišović, zahvalio se prisutnima što su svi zajedno stvorili trkačku zajednicu koja predstavlja pozitivan primer, kako u opštini Kula, tako i šire.

Takođe, istakao je da je najponosniji na to što su uspeli da stvore zajedništvo i ljubav prema atletici kod dece, a neka od njih već sada ostvaruju zapažene rezultate na atletskim takmičenjima. Sigurno je to da će „Kulska trkačka liga“ živeti zahvaljujući svima onima koji neguju ljubav i strast prema „kraljici sportova“, a upravo učesnici lige pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže, da izađu iz životnog kalupa i zone komfora i da se, što je najvažnije, pokrenu i daju bitan impuls svom fizičkom i duhovnom zdravlju – navode na opštinskom portalu Kule.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

KK Ravangrad Sombor: Licenciranje KFS i KSV
Pehar „Dužijance“ po treći put uzastopno odlazi u štalu „Dream Catcher“ u Somboru!

Kategorije

Izbornik