Sport

Sto godina fudbalera ŽAK-a i čonopljanske Sloge uvod u proslavu Dana Grada Somobra

 

  • Na Gradskom stadionu u Somboru, u organizaciji Sportskog saveza grada Sombora i Grada Sombora, danas su odigrane dve fudbalske utakmice između pionirskih i seniorskih ekipa FK „Žak“ i FK „Sloga“ Čonoplja. Dva kluba ove godine slave jubilarnih 100 godina od osnivanja, a sportskom događaju su prisustvovali članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonija Nađ Kosanović i predsednik Sportskog saveza grada Sombora Miloš Mijić

Gradska većnica Antonija Nađ Kosanović čestitala je fudbalskim klubovima jubilej i poručila da će im Grad Sombor uvek biti podrška u radu i daljem razvoju.

  • Velika mi je čast da vas pozdravim u ime Grada Sombora i u svoje lično ime. Čestitam vam ovaj veliki jubilej za koji sam sigurna da nije lako ostvariti i da je uloženo mnogo truda i rada da bi se u kontinuitetu održavao visok nivo i ostvarivali ozbiljni rezultati. Prošle godine je renoviran teren na stadionu FK „Žak“, a ove godine ćemo rekonstruisati tribine na stadionu FK „Sloga“. Grad Sombor će uvek biti tu da vas podrži i da vam pomogne da nastavite sa ostvarivanjem dobrih rezultata. Čestitam vam još jednom na stogodišnjici i čestitam svim našim sugrađanima 275 godina od proglašenja Sombora za slobodan i kraljevski grad – rekla je gradska većnica Antonija Nađ Kosanović u svom obraćanju.

Utakmice su prošle u prijateljskoj i slavljeničkoj atmosferi, a ulaz za gledaoce bio je besplatan.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Temeljne pripreme pred 34. Kros RTS-a
Trojica Somaratonaca na Vukovarskom Hamburg maratonu

Kategorije

Izbornik