Najnovije

Stanišićani na seosku slavu Preobraženje gospodnje i ovom prilikom dočekali brojne goste

 

  • U Stanišiću je tradicionalno, 19. avgusta – svečano obeležena slava sela – Preobraženje gospodnje, u prisustvu meštana i njihovih mnogobrojnih gostiju

Među njima su bili i gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, predsednik Skupštine Grada Zoran Rus, zamenik predsednika gradske Skupštine Radovan Leković, gradski većnik za poljoprivredu Boris Bulović, Anita Stojakov, većnica za kulturu i obrazovanje, većnik za komunalnu delatnost i investicije Đorđe Zorić. U hramu Prenosa moštiju Svetog oca Nikolaja održano je večernje bogosluženje, nakon čega su u stanišićskoj galeriji prisutni imali priliku da pogledaju izložbu slika pod nazivom „Duša istoka“.

U okviru programa koji je priredila Mesna zajednica „Stanišić“ priređen je i program za decu uz „pena parti“, u saradnji sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom „Stanišić“. Takođe, povodom slave sela prethodnih dana organizovani su koncert vokalne solistkinje RTS i RTV Zorane Iđuški, promocija knjige „Putnik kroz vreme“ i tradicionalno, odlazak na seosku Vodicu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Izrazimo humanost / Crveni krst Sombor: Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi za nastradalu sugrađanku
Naturisti Srbije: Tasos – Tripiti plaža – biser nudizma (Deo I)

Kategorije

Izbornik