Sindikat

Sportsko i preventivno-rekreativni odmori obezbeđeni za članove Granskog sindikata zdravstva i socijalne zaštite „Nezavisnost“

 

  • Granski sindikat zdravstva i socijalne zaštite „Nezavisnost“ organizuje  za svoje članove i članove njihovih porodica Sportsko, preventivne rekreativne odmore u Grčkoj, Olimpic Beach i Paralija, u terminima od 20. septembra do 2. oktobra (Olimpic Beach) i od 18. do 25 septembra (Paralia Katerini)

Informacije i prijavljivanje zainteresovani članovi mogu da dobiju u svojoj ustanovi kod Sindikata „Nezavisnost“. Prijavljivanje je najkasnije do 20. juna 2021. godine. Broj mesta je ograničen – kažu u ovom granskom sindikatu Ujedinjenih granskih sindikata „Nezavisnost“.

Putovanje se sprovodi po utvrđenim pravilima državnih organa Republike Srbije o boravištu u Grčkoj. Potrebno je ispunjenje uslova po epidemiološkim mearama koje su propisane.

Izvor: http://www.gszsz-nezavisnost.org/

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

UGS NEZAVISNOST (Primer i pouka kako valja pripremiti i organizovati štrajk) – Štrajk zbog plata od “minimalca” u pogonu “Đuzepe Leva” u Knjaževcu
Aleksandar Titović: Sindikati u Srbiji treba da naprave svoju partiju

Kategorije

Izbornik