Sport

Sportska hala u Sivcu nakon praznika sa značajno novom rasvetom

 

  • Sportska hala u Sivcu će, neposredno nakon praznika, dobiti potpuno novu rasvetu, pa će tako metal-halogene sijalice biti zamenjene ekonomičnijim i kvalitetnijim led sijalicama. Sredstva za ovaj projekat obezbeđena su od strane Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i iz budžeta Opštine Kula

Po rečima predsednika Skupštine opštine Kula Velibora Milojičića, pad napona i slične stvari sportistima su često otežavali igranje utakmica, a sa novom rasvetom tih problema više neće biti i oni će imati znatno bolje uslove za bavljenje sportom.

  • U nizu dobrih vesti za Sivčane je i vest da je potkraj godine koju ispraćamo potpisan ugovor sa izvođačem radova iz Novog Sada za kompletnu zamenu rasvete u Sportskoj hali u Sivcu. Naime, na Konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku Opština Kula je konkurisala i dobila 2 miliona dinara. Preostala sredstva, oko 1,2 miliona dinara obezbeđena su iz budžeta, tako da radimo kompletnu zamenu metal-halogenih sijalica led sijalicama. Ovo će mnogo značiti, pre svega jer je mnogo ekonomičnije i smanjiće se troškovi korišćenja hale. Na zvaničnim utakmicama često se dešavalo da sportisti zbog pada napona i sličnih stvari nemaju mogućnost igranja utakmice. Sa novom rasvetom to neće biti moguće, pa na zadovoljstvo svih sivačkih sportista mogu da kažem da će se radovi sprovesti odmah nakon Božića i da rukometaši kojima prvenstvo počinje u februaru više neće imati problema i imaće bolje uslove za bavljenje sportom.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

SOMARATONCI trčali u Osijeku – ZIMOGROZNI KRUG
Кадетска мушка рукометна репрезентација Србије активна већ првих дана јануара

Kategorije

Izbornik