Sport

Spideri uspešni na turniru u Mađarskoj

 

  • Katarina Blažev bila je najuspešniji somborski takmičar na međunarodnom turniru u krosmintonu, sa osvojenom bronzom u seniorskoj kategoriji i kategoriji juniorskih parova. Na turniru u Budimpešti nastupilo je oko pedeset takmičara iz pet zemalja

Katarina je bronzu u parovima igrala u paru sa Selenom Stojačić, koja nije uspela da zabeleži značajniji uspeh u pojedinačnoj kategoriji. U kategoriji juniorskih parova nastupio je i Uroš Lukač, u paru sa Mađarem Tutuc Davidom i osvojio bronzu, dok je u pojedinačnoj kategoriji do četrnaest godina takođe osvojio treće mesto.

Alida Jerković sa dve ostvarene pobede i dva poraza nije uspela da se plasira u završnicu turnira u kategoriji seniorki, dok je u paru sa Borisom Jerkovićem poražena već u četvrtfinalu. Boris Jerković nije odigrao na očekivanom nivou, te sa samo jednom pobedom nije uspeo da se plasira u završnicu turnira.

U kategoriji veteranki, Simana Matković je poražena u polufinalu, te je podelila bronzano odličje, dok je u kategoriji mešovitih parova sa Mađarem Tutuc Erikom poražena u četvrtfinalu.

Somborski takmičari nastavljaju uspon na rang listama a do kraja sezonu očekuje ih još jedan nastup na međunarodnom turniru u Bugarskoj.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Апатинска атлетика успешна у читавом региону
Čast je trčati sa Oliverom Jevtić, kao Somaratonci

Kategorije

Izbornik