Sport

Somborski „Gepardi“ zapaženi na „Somborici“

 

  • Članovi ARSU „Sledi ME“ učestvovali su u nedelju 19. maja na 44. Somborskom polumaratonu. Među više od 1000 trkača, učestvovalo je i 18 geparda. Uprkos veoma teškim vremenskim uslovima, članovi udruženja su se u svakoj od trka popeli na postolje i prošli veoma zapaženo na ovogodišnjem izdanju „Somborice“

 Jelena Čortan istrčala je polumaratonsku distancu i popela se na postolje kao prva Somborka i treća u svojoj starosnoj kategoriji.

U trci na 14 km najuspešnija je bila Iris Cvetićanin, koja se na postolje popela kao druga među Somborkama. U svojoj starosnoj kategoriji, na 7 km, drugo mesto zauzela je Ljiljana Kalić, a treće Biserka Savić.

Kada je u pitanju trka nordijsko hodanje 7 km, gepardi su, pre svega, prikazali pravilnu tehniku hodanja. Na pobedničko postolje popeo se trener Mirko Erdelji, ušavši u cilj prvi među nordijcima, dok je u kategoriji žena Svetlana Glavašević zauzela treće mesto.

Trku na 14 km istrčali su još i Mihajlo Karalić, Teodora Novaković, Dragana Cvijanović i Vanja Kahrimanović, trku na 7 km Sandra Menc i Nemanja Marković. Trku nordijskog hodanja na 7 km uspešno su završili i Zoran Ilić, Nataša Koljenšić, Svetlana Čule, Angelina Zatezalo, Vera Stričević i Ruža Dujmić.

Vanja Kahrimanović


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Furiozan start rvača somborskog Radničkog u I ligi Srbije
Lana Krizmanić, KK Somborac viceprvakinja na Kupu Srbije

Kategorije

Izbornik