Sport

Somborske Inannice Ivona i Kristina bez premca u Petrovaradinu

 

  • Proteklog vikenda plesna grupa „Inanna“ iz Sombora učestvovala je na plesnom takmičenju u organizaciji 5678 Community koje je održano u sportskoj hali Petrovaradin

Na takmičenju je bilo više od 1200 takmičara, plesača svih plesnih disciplina modernog plesa, od mtv dance, jazz ballet, contemporary dance, preko mažoret plesa do orijentalnog plesa. U kategoriji orijentalni ples solo mini, prva je bila Ivona Šefer (8 godina) sa koreografijom Oriental magic, dok je u kategoriji orijentalni ples solo juniori prva bila i Kristina Lončarević (19 godina) sa koreografijom Oriental fire. Obe koreografije potpisuje Brankica Ćurčić, instruktor i koreograf plesne grupe „Inanna“.

Plesna grupa“ Inanna“ i plesna škola „Jump Dance“ u subotu 29. aprila povodom Međunarodnog dana plesa organizuju plesni koncert na sceni Kulturnog centra Laza Kostić Sombor. Koncert će biti održan u dva termina, od 17:30 i 19:30. A ulaznice po ceni od 250 dinara možete kupiti na blagajni Kulturnog centra. Radno vreme blagajne je od 10 do 13 utorkom i sredom i od 15 do 20 časova, četvrtkom, petkom i subotom.

 

Pogledajte fotografije:

1.Kristina Lončarević i Ivona Šefer

2-i naslovna. Takmičarke sa instruktorkom Brankicom Ćurčić i pomoćnom instruktorkom Ivanom Magdić

3.Ivona Šefer

4.Dodela nagrada u kategoriji mini (deca od 5 do 8 godina)

 

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Tijana Kabić treća na 10 kilometara na Beogradskom maratonu
Posle današnjeg Opštinskog Sombor domaćin i Okružnog školskog prvenstva

Kategorije

Izbornik