Najnovije

Sombor dobio atraktivan „WELLNESS“ i spa centar

 

  • U prostoru zatvorenog Gradskog bazena „Mostonga“, u okviru Sportskog centra „Soko“, poslednje novembarske subote je počeo sa radom novoizgrađeni „WELLNESS“ i Spa centar. Tim povodom, otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković i članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović, a domaćin im je bio direktor Sportskog centra „Soko“ Darko Kosanović, sa kojim su obišli novootvorene prostorije

Kosanović je izjavio da će „WELLNESS“ i Spa centar proširiti ponudu Gradskog bazena za sve zainteresovane posetioce i dodao da će za decu do deset godina, ulaz u slanu sobu do nove godine biti besplatan.

  • Danas počinje sa radom dugoočekivani „WELLNESS“ i Spa centar. Svim posetiocima će biti dostupno nekoliko sadržaja u terminima od 11 do 22 časa, a pored kupljene ulaznice za Spa centar, građani će moći da koriste i zatvorene bazene. Za decu uzrasta do 10 godina ulaz u slanu sobu će biti besplatan do nove godine, tako da će svi mališani koji imaju respiratorne probleme moći besplatno da budu u slanoj sobi – izjavio je Kosanović.

U okviru novoizgrađenog „WELLNESS“ i Spa centra, građani će moći da koriste slanu sobu, bazene, tepidarijum, finsku saunu, đakuzi, parno kupatilo, aromatični tuš i krioterapiju odnosno terapiju ledom.

Sredstva za ovaj projekat su obezbeđena iz budžeta Grada Sombora i Sportskog centra „Soko“.


Snimatelj: Srđan Ačanski

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Svetski dan borbe protiv nasilja nad ženama: Desankina Opomena
Upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije

Kategorije

Izbornik