Sindikat

Sindikat „Nezavisnost“ osnovan kod poslodavca CARNEX STOČARSTVO D.O.O. Bečej

 

  • U Bečeju je prvog junskog dana održana osnivačka sednica sindikata Nezavisnost kod poslodavca CARNEX STOČARSTVO d.o.o. Bečej

Tokom aprila i maja, zaposleni u Društvu su potpisali značajan broj pristupnica sindikata Nezavisnost, nakon čega su u svim organizacionim delovima Društva sprovedeni izbori, na kojima su izabrani organi sindikata u ovom poverništvu. Za glavnog poverenika izabran je Tomislav Kosović, Radmila Vujnović za zamenicu glavnog poverenika i Milica Burda za sekretarku Odbora. Takođe, kostituisan je Nadzorni odbor i za predsednicu Nadzornog odbora je izabrana Svetlana Dimitrijević.

Aktivan doprinos u radu sednice ispred Granskog sindikata poljoprivrede i prerađivačke industrije „Nezavisnost“ (GS PPI NEZAVISNOST), kojem ovo poverništvu pripada, dao je zamenik predsednika GS PPI NEZAVISNOST Milojica Živković. Osim izbora rukovodstva sindikata na sastanku su usvojeni odgovarajući akti, a u narednom periodu će biti preduzete sve aktivnosti na uspostavljanju i razvijanju dijaloga sa poslodavcem.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci

Konstituisane Sekcija žena i Sekcija mladih Granskog sindikata metalaca „Nezavisnost
111. Međunarodna konferencija rada: Socijalna pravda prioritet

Kategorije

Izbornik