Estrada

„Siđi do Rijeke“, novi singl i spot grupe Fit

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

  • Grupa Fit danas je premijerno objavila novi službeni singl i spot „Siđi do Rijeke“. Novi singl je obrada velikog hita grupe U škripcu „Siđi do reke“, objavljene na njihovom albumu „O je!“ 1983. godine

„Već dugo mi je bila želja obraditi ovu pesmu, a i naslov ‘Siđi do Rijeke’ je dobio novo značenje. Prvi put smo je uživo izveli na zagrebačkom koncertu u Tvornici, koncertnoj promociji albuma ‘The best of – 40 godina’ i publika je odlično reagovala. Kako smo do kraja prošle godine imali još nekoliko dogovorenih koncerata odlučili smo je službeno objaviti početkom nove godine“rekao je Davor Lukas, frontman grupe Fit.

Pesma „Siđi do reke“, autora Zorana Vulovića, klavijaturista grupe U škripcu danas drži kultni status i jedan je od najvećih hitova grupe. Obzirom da su Fitovci iz Rijeke, uz dozvolu autora promijenili su naziv pesme i napravili novi aranžman. Pesma je snimljena u studiju Nene Belana u Rijeci te u Zox studiju u Amsterdamu, a u videospotu menjaju se kadrovi Rijeke s live kadrovima koncerata grupe Fit u Beogradu i Rijeci krajem prošle godine.

Osim ovog singla, Davor Lukas (vokal) Zorko Opačić (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Mirko Sokolović (bas) rade i na novim pjesmama te albumu čiji se izlazak planira do kraja ove godine.

 


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Presek Kekinove karijere na Live albumu „Soundtrack za život“
Nova pesma Beti Đorđević „Dodirni me dahom“

Kategorije

Izbornik