Najnovije

Sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava u Somboru

 

  • U utorak i sredu, 27. i 28. decembra, u Somboru će biti održana 13. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

Sednicu će otvoriti predsednik Odbora Veroljub Arsić, a zatim će pozdravni govor održati Antonio Ratković, gradonačelnik Sombora.

Prvom  tačkom dnevnog reda predviđeno je predstavljanje Izveštaja o reviziji Grada Sombora za 2019. godinu i reviziji drugih subjekata revizije iz Grada Sombora, od strane dr Duška Pejovića, generalnog državnog revizora. Sledi sednica Pododbora na kojoj će biti razmatrani sektorski izveštaji Državne revizorske institucije u okviru dva sektora, to jest izlaganje vrhovnih državnih revizora – Sektor broj 1, vrhovnog državnog revizora Danimira Vulinovića i Sektor broj 2, sa vrhovnom državnom revizorkom Stojankom Milovanović. Uslediće Usvajanje izveštaja Pododbora.

Razmatranje Izveštaja Pododbora o sektorskim izveštajima DRI druga je tačka dnevnog reda, dok će sednicu trećom tačkom zaokružiti Preporuke za izmene važećih zakona na osnovu informacija do kojih se došlo u postupku obavljanja revizije u Sektoru broj 1 i Sektoru broj 2.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Antonio Ratković gradonačelnik Sombora čestitao božićne praznike vernicima po gregorijanskom kalendaru
In memoriam: Massimo Savić (1962-2022) +

Kategorije

Izbornik