Najnovije

Саопштење о стању безбедности у саобраћају за прошлу недељу

 

  • У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 16 саобраћајних незгода у којима су две особe задобиле тешке, а осам лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је осам возача, због вожње под дејством психоактивних супстанци један, а због насилничке вожње три возача.

 

На територији града Сомбора евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила тешке и две особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су четири возача, а због насилничке вожње два.

 

На подручју општине Апатин евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су три особе задобиле лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола, а један због насилничке вожње.

 

На подручју општине Оџаци евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке и једна особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством психоактивних супстанци задржан је један возач.

 

На подручју општине Кула евидентиране су четири саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача.

 

Написано је 111 захтева за покретање прекршајног поступка и издат 381 прекршајни налог.

 

 

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Poziv za ucesce u konferenciji ECO GEN COP 28
Манифестација „Лемешки кулен“ у Св. Милетићу

Kategorije

Izbornik