Najnovije

Poziv za ucesce u konferenciji ECO GEN COP 28

 

  • Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije organizovaće u Beogradu 07. i 08. oktobra (subota i nedelja) Konferenciju mladih o klimatskim promenama EKO-GEN: MLADI SRBIJE ZA COP 28.Osnovni cilj konferencije je da mladi iz različitih krajeva Srbije dodatno saznaju o klimatskim procesima UN i da se čuju stavovi mladih pre godišnje konferencije UN o klimatskim promenama (UNFCCC COP28, UAE).

    YOUNGO, zvanična grupa za decu i mlade Okvirne konvencije Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama (UNFCCC), podržala je projekat EKO-GEN kao konferenciju mladih za Srbiju u pripremi COP 28. Troškove organizacije obezbediće Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije u saradnji sa Kancelarijom UNICEF-a u Srbiji i drugim partnerima projekta. Učesnici će dobiti Sertifikat o učešću na konferenciji.

    Pozivamo motivisane mlade ljude od 16 do 30 godina da se prijave do utorka, 03. oktobra u 23:59 na linku https://tinyurl.com/EKO-GEN-COP28.

    Klimatska kriza je globalni izazov – neka se čuje i tvoj glas za klimatsku akciju!

    Srdačan pozdrav,

Organizacioni tim

 

Ksenia Mikhailova

Youth Programme Officer

UNICEF Serbia | Svetozara Markovica 58, 11000 Belgrade, Serbia

 

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

UPOH ECO NERGY vas poziva “XVIII Međunarodni tradicionalni festival organske i etno hrane i pića ,domaće radinosti i folklora”
Саопштење о стању безбедности у саобраћају за прошлу недељу

Kategorije

Izbornik