NajnovijeSport

Сајам спорта и омладине у Новом Саду

 

  • Чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство, Антонија Нађ Косановић и Милош Алексић испред Одељења друштвених делатности Градске управе, посетили су данас Сајам спорта и омладине у Новом Саду.

Сајам спорта и омладине је јединствена манифестација која се одржава у Републици Србији и која на једном месту окупља велики број спортиста, спортских радника, љубитеља спорта, деце и младих.

Посетиоци сајма су могли да погледају приказе различитих спортова као што су фудбал, бокс, стони тенис… и да се опробају у њима, као и да се упознају са успешним спортистима. Циљ Сајма је да промовише спорт и физичку активност како би се што више младих укључило у бављење спортом.

Догађају су такође присуствовали министар спорта у Влади Републике Србије, Зоран Гајић, помоћница министра туризма и омладине Републике Србије, Ивана Антонијевић, покрајински секретар за спорт и омладину, Дане Баста и многи други.

 

 

 

AcanskiS © 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Konferencija za štampu selektora Dragana Stojkovića i kapitena Dušana Tadića pred veoma važan meč sa Mađarskom u grupi G
Међународни дан смањења ризика од катастрофа

Kategorije

Izbornik