Sport

Rvački klub Radnički Sombor nastavlja da žanje uspehe

 

  • U subotu, 17. febriara u Subotici je održan Kup Srbije za juniore i starije pionire. Rvači „Radničkog“ iz Sombora su nastupili u oba uzrasta i ostvarili zapažene rezultate

U uzrastu starijih pionira najuspešniji je bio Nikola Gunj koji je u kategoriji do 100kg sa četiri efektivne pobede tušem osvojio zlatnu medalju i Kup Srbije u najtežoj kategoriji. Čak 5 rvača su se borili za bronzanu medalju i nažalost izgubili: Marko Rajić-kojem je ovo bilo prvo takmičenje, Miloš Ranisavljević, Nemanja Lončarević, Uroš Ilić i Mladen Batalo. Jovan Kosovac je izgubio u četvrtfinalu te nije prošao dalje.

U konkurenciji juniora uspeh je bio veći. Zlatnu medalju sa tri pobede osvojio je Kristian Dobi do 55kg, koji je iako kadet pokazao da se na njega može ozbiljno računati što se tiče reprezentacije Srbije. Bronzane medalje osvojili su Milan Tolić do 60kg, Mihajlo Stričević do 82kg i Srđan Todorović do 87kg. Prve nastupe i odlične borbe pokazali su: Đan Bordž, Milan Majski, Simon Krstić i Stanisalv Višnevij koji nisu uspeli da se domognu postolja. Rvači „Radničkog“ Sombor su zauzeli ekipno 3. mesto u uzrastu juniora.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

KK „Dušan Staničkov“ Sombor: 4 zlata, 3 srebra, 5 bronzi
Seniori Atletskog kluba Apatin treću godinu za redom na Kupu evropskih šampiona u krosu

Kategorije

Izbornik