Humanitarno

RNT donirao 2.570 funti školi „Jovan Aranđelović“ za renoviranje školskih toaleta

 

  • Rejmond Nikolet Trast je nedavno donirao 2.570 funti školi „Jovan Aranđelović“ u Crvenoj Reci, blizu jugoistočne granice Srbije, za renoviranje školskih toaleta

Uz podršku Rejmond Nikolet Trast -a, zamenjene su vodovodne instalacije, a toaletni prostor je potpuno obnovljen i savremeno opremljen novim keramičkim šoljama, novim vratima i novim pločicama na zidovima i podovima. Uskoro će biti postavljena elektro-instalacija i novi bojler čime će radovi biti privedeni kraju.

Veliko hvala svim našim donatorima, simpatizerima i našem timu koji su u potpunosti uspeli da prikupe sredstva potrebna da se sadašnjoj i budućim generacijama đaka koja pohađaju ovu školu obezbedi ovo preko potrebno renoviranje – kažu u toj međunarodnoj dobrotvornoj organizaciji.

RNT je već finansirao renoviranje školske biblioteke u ovoj školi. Ranije prikupljenih 2.500 funti omogućilo je da škola vrati biblioteci njen stari sjaj, popravi i okreči sve zidove. Kupljeno je nešto nameštaja kako bi se upotpunio predivan izgled obnovljene biblioteke. Sve knjige koje je Fond prikupio i poklonio školi smeštene su u police biblioteke i veoma su dobro iskorišćene.

Toaleti pre:

Toaleti posle:


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Nova akcija davanja krvi u somborskom Crvenom krstu
Dve akcije davanja krvi u somborskom Crvenom krstu

Kategorije

Izbornik