Najnovije

RK Radnički Sombor: Pregršt medalja sa dva takmičenja

 

  • U subotu je održan Trofej Sokola 2023. u organizaciji rvačkog kluba „Soko“ iz Sombora. Rvači „Radničkog“ su nastupili sa 14 takmičara i osvojili 11 medalja. Najuspešniji među njima su bili Jovan Kosovac, Uroš Ilić, Srđan Todorović, Kristian Dobi, Danijel Bojanić i Dragan Laubenštajn koji su osvojili zlatne medalje. Srebrnu medalju osvojio je David Mazinjanin. Bronzane medalje osvojili su Nemanja Lončarević, Miloš Ranisavljević i Viktor Horvat.

U nedelju, 03.09.2023. održan je 7.Međunarodni memorijalni turnir „Ivan Frgić-Žuti 2023“. Okupilo se oko 110 takmičara iz 14 klubova, od kojih su sem domaćih klubova bili gosti iz Mađarske, Bosne i Hrvatske i Hrvatske. Rvači „Radničkog“ su osvojili 4 zlatnih medalja i to: Mladen Batalo, Kristian Dobi, Srđan Todorović i Sonja Ilić koji su odlično odrvali. Srebrne medalje osvojili su: Adrian Dobi, Uroš Ilić, Aleksa Trbojević, Danijel Bojanić, Nikola Gunj, Srećko Malbaša, Mladen Patarčić, Tatjana Trbojević i Ivana Farago.

Bronzane medalje osvojili su: Aleksa Anđelić, Nemanja Nikolić, Jovan Kososvac, Dragan Laubenštajn, Viktor Horvat, David Mazinjanin i Miloš Ranisavljević. Ovom prilikom zahvalili bi se svima koji svake godine nesebično pomažu održavanju ovog turnira, kao i porodici Jokić i košarkaškom klubu Joker koji su omogućili da svaki učesnik dobije majicu sa takmičenja. Turnir su još i pomogli „Anakonda security“, zz „Ravangrad“ i „Somborelektro“.

Najatraktivniji takmičar bio je takmičar iz Sombora Kristian Dobi, najbolji strani takmičar je bio iz Mađarske Donko Lehel, dok je najbolji domaći takmičar bio Srđan Todorović. Još jednom zahvalio bi se i mojim trenerima Igoru Frgiću i Milanu Mariću, kao i svim roditeljima kluba i sportistima, kao i gradu Somboru i Sportskom centru „Soko“ Sombor, koji su doprineli da ovo takmičenje u čast sportiste veka grada Sombora Ivana Frgića bude tako kvalitetno organizovano-izjavio je predsednik kluba Vladimir Krstić.

text: Igor Frgić

edit: AcanskiS © Srđan.A

Medijska pažnja i pratnjaNovi Radio Sombor

 

Povezani članci

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković u poseti Kulskoj opštini
Najava događaja: Poseta Načelnika Policijske uprave u Somboru OŠ ,,Nikola Vukićević“

Kategorije

Izbornik