Sindikat

Radnici u centru pažnje fotografa

 

  • Kako se može poboljšati kvalitet života na poslu? Koji su novi izazovi u svakodnevnom profesionalnom životu? Ova pitanja su u središtu fotografske izložbe “Biti na poslu”, koja je otvorena 1. juna i biće izložena svo do poslednjeg dana ovog meseca duž Obale Vilson u Ženevi, u saradnji sa Fakultetom za psihologiju i obrazovne nauke Univerzitet u Ženevi

Zbirka fotografija (katalog na fotografiji) izložena je u okviru 110. zasedanja Međunarodne konferencije rada (MOR) koja je sponzor izložbe, objavljeno je na sajtu MOR-a.

Namera organizatora ove originalne izložbe „Biti na poslu” je da spoji umetnička, kulturna i naučna gledišta kako bi podigla svest široke publike o novim izazovima za svet rada u 21. veku.

Ukupno 27 fotografa iz čitavog sveta fotografisali su više od 50 profesija i 38 sektora delatnosti. Izložbu su 2019. godine, povodom stogodišnjice MOR-a, osmislili udruženje “Lumieres sur le Travail” i studenti master studija psihologije i ergonomije rada (nauka koja se bavi proučavanjem interakcije između čoveka i mašine) na Univerzitetu Pariz Nanter.

Novinar: Svetozar Raković

Izvor: MOR

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Tamara Džamonja Ignjatović: Svako može biti meta mobinga
Evropa sve bliža pravednijim minimalnim zaradama

Kategorije

Izbornik