Najnovije

PU Sombor: Devet saobraćajnih nezgoda minule sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a pet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pet, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a četiri osobe su lakše povređene. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci tri vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake i jedna teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač, kao i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje.

Napisano je 72 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 350 prekršajnix naloga.


 Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

MUP Srbije: Apel vozačima motornih vozila
Jubilej Samouprave Srba u Mohaču uz goste iz bratskog Apatina

Kategorije

Izbornik