Saobraćaj

PU Sombor: 14 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a 13 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci dva, a zbog nasilničke vožnje tri vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a osam je lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet, a zbog nasilničke vožnje dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje po jedan vozač.

Napisano je 56 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 452 prekršajna naloga.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Na području PU Sombor 9 saobraćajnih nezgoda minule sedmice
Osam saobraćajnih nezgoda minule sedmice na području Policijske uprave Sombor

Kategorije

Izbornik