Najnovije

Psihozon: Novogodišnja psihološka radionica za decu

 

  • Dana, 27.12.2021.god., održana je  novogodišnju psihološku radionicu za decu. Bilo je sjajno, veselo, raznovrsno! Bavili smo se raznim našim osećanjima i stanjima u kojima možemo biti i u kojima stvarno i budemo: srećom, zadovoljstvom, tugom, ljutnjom, razočarenjem…pričali smo o tome kada se osećamo ponosno, uzbuđeno, iznenađeno, stidljivo, ljubomorno, povređeno, radoznalo, kada nam je dosadno, kada smo gladni, žedni, pospani…i kako izgledamo kada se tako osećamo. A svako na svoj način pokazuje svoja osećanja.

Napravili smo i ukrase od različitih stanja i osećanja, kojima smo okitili našu novogodišnju jelku!

Radionicu su osmislile, a onda i realizovale psiholozi u Psihozon-u: Saša Stojšić, Anamarija Bošnjak i Milica Lugumerski.

Druženje smo završili iznenađenjem – novogodišnjom tombolom, gde smo svi dobili poklončić za Novu godinu.

Fotografije govore više od reči!

Hvala, deco, na ovom divnom druženju i danu!

Hvala, dragi roditelji, na ukazanom poverenju!

Hvala, somborskoj biblioteci „Karlo Bijelicki“-Dečijem odeljenju, Dečje Odeljenje Somborske Biblioteke što nam uvek otvara svoja vrata za dečije radosti!

Hvala, Turističkoj organizaciji Grada Sombora, Turistička Organizacija Grada Sombora što je podržala ovaj za nas divan događaj i druženje, u okviru manifestacije „Somborske zimske čarolije“!

Do sledećeg druženja, sretna nam svima Nova 2022.godina!

 

Prati: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta „Uvek na licu mesta“ sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Povezani članci

Liberland na Srpskom Blockchain Samitu
Milan je prva beba u somborskom porodolištu u 2022.

Kategorije

Izbornik