Najnovije

Liberland na Srpskom Blockchain Samitu

  • Srpski Blockchain Summit je godišnja konferencija koja okuplja vodeće kompanije i pojedince iz kripto i blokčejn industrije, investitore, entuzijaste, IT profesionalce, pravnike i državne zvaničnike iz Srbije i inostranstva. Tematski je podeljena na četiri celine: kriptovalute,
    blokčejn za biznis, pravna regulativa i startapovi, tako da su sve zajednice ravnomerno zastupljene.

    Pored toga, kao odvojeni događaj je blokčejn pravna radionica gde advokati i pravnici detaljno obrađuju teme usko vezane za pravnu regulativu, izmene i najbolje prakse.

    Budući da je od svog osnivanja konferencija partner Liberlanda, i ove godine nastavljamo tu tradiciju. Predsednik Vit Jedlička će na konferenciji predstaviti najnovije dostignuće Liberlanda: blokčejn platformu za državnu upravu koja je u potpunosti izrađena u skladu sa Ustavom Slobodne Republike Liberland.

    Svi članovi Liberland zajednice imaju jedinstveni popust od 40% na cenu kotizacije. Sve što je potrebno da ostvarite pravo na popust je da u kformi za prijavu upišete promo kod Živeo Liberland! Konferencija je održana u sredu 1. decembra u beogradskom hotelu Zira.

 

Prati: Srđan Ačanski, dipl.turizm.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta „Uvek na licu mesta“ sufinansiranog iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Povezani članci

Najpopularnija imena novorođene dece u Srbiji Sofija i Luka
Psihozon: Novogodišnja psihološka radionica za decu

Kategorije

Izbornik