Sindikat

Prvomajski proglas Granskog sindikata zdravstva i socijalne zaštite

 

  • Poštovani članovi, poštovani zaposleni u zdravstvu i socijalnoj zaštiti, poštovani građani, poštujmo mere epidemiološke zaštite – stoji u ovogodišnjem prvomajskog proglasu granskog sindikata zdravstva i socijalne zaštite „Nezavisnost“ u kojem dalje piše:

Već drugu godinu umesto protesta za 1. maj, naš praznik, nećemo moći da svoje nezadovoljstvo iskažemo kao što smo to činili ranijih godina. Da nadležnim državnim institucijama uputimo poruku da svi zaposleni u ustanovama zdravstva i socijalne zaštite zaslužuju mnogo, mnogo više jer svakodnevno svojim radom i izgaranjem na poslu isto dokazuju. Da zaslužujemo da nas poštuje država, poštuju poslodavci, da nas poštuju građani jer mi smo čuvari zdravlja. Da uputimo poruku da su nam potrebne sve mere zaštite na radu, bolji uslovi za rad kako bi mogli najbolje svojim radom da odgovorimo svakodnevnim izazovima sa kojima se susrećemo u svom radu i pandemijom koja nas iscrpljuje.

Na žalost, izgleda da je morala da se desi pandemija virusa Covid – 19 kako bi sve vlade sveta i svi ljudi shvatili značaj važnosti zdravlja nacije i sistema zdravstvene i socijalne zaštite. Da su ovi sistemi PRVI stub svake nacije.

Da uputimo poruku da shvatamo svi da bez živog i zdravog pojedinca nema prosperiteta nijednog naroda.

Iz svih ovih razloga zato zaslužujemo više, više poštovanja, veće plate i sve što je vezano za naš rad.

Mi ćemo kao Granski sindikat zdravstva i socijalne zaštite „Nezavisnost“, kao i do sada, činiti sve što je u našoj moći da se status radnika poboljša i da od svog rada svako može obezbediti blagostanje za sebe, svoju porodicu i zajednicu!

Sve vas još jednom molimo i apelujemo, zaboravite na uranke za 1. maj, poštujte mere epidemiološke zaštite i pomozite nam da pobedimo korona virus.

Posle svega ovoga ništa više neće biti isto!

SREĆAN VAM 1. MAJ, PRAZNIK RADNIKA!

27. 04. 2021. godine VAŠ GS ZSZ NEZAVISNOST

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Prvomajsko obraćanje Granskog sindikata uprave, pravosuđa odbrane i policije „Nezavisnost“
Sindikat Nezavisnost poziva frilensere na jedinstvo

Kategorije

Izbornik