Najnovije

Prognoza: Tokom sledeće sedmice česte oscilacije temperature

Zgrada Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije

  • U ponedelјak oblačno i toplije u odnosu na današnji dan, mestimično sa kišom, koja će se ujutru ponegde u Sremu, na zapadu, jugozapadu i jugu zemlјe lediti pri tlu. Na planinama će tokom dana padati sneg. Kasnije posle podne na severu Vojvodine, a tokom večeri i noći i u ostalim predelima sa padom temperature kiša će preći u sneg, ali se ponegde u predelima južno od Save i Dunava kratkotrajno ponovo može očekivati i kiša koja će se lediti pri tlu

U utorak ponovo hladnije uz prestanak slabog snega i postepeno razvedravanje, ujutru u severnim, a sredinom dana i u ostalim predelima Srbije.

U sredu i četvrtak toplije, u četvrtak sa najvišom dnevnom temperaturom od 11 na jugoistoku do 18 °S na zapadu zemlјe, a u Negotinskoj Krajini hladnije, oko 4 °C. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar, koji će na planinama usloviti i naglo toplјenje snega.

U sredu krajem dana i tokom noći, kao i u četvrtak pre podne, oblačno mestimično sa kišom koja će se u Negotinskoj Krajini lediti pri tlu. U četvrtak krajem dana i tokom noći ka petku ponovo se očekuje kiša, koja će u petak u većini mesta sa padom temperature preći u sneg, a vetar će biti u skretanju na severozapadni pravac.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Gradski većnici produžili rok trajanja 4. Javnog poziva „Kuće za bolju budućnost u Somboru“
Otvoren Javni poziv za dodelu Povelje grada Sombora

Kategorije

Izbornik