Najnovije

Gradski većnici produžili rok trajanja 4. Javnog poziva „Kuće za bolju budućnost u Somboru“

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je u petak 12. januara 191. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković, a na čijem dnevnom redu se našlo 6 tačaka

Između ostalog, usvojen je Predlog zaključka za produžetak trajanja 4. Javnog poziva za kupovinu kuća odnosno stambenih jedinica na teritoriji Grada Sombora za rešavanje stambenih potreba korisnika projekta „Kuće za bolju budućnost u Somboru“ – ponovljeni poziv. Javni poziv biće produžen za dodatnih 15 dana, odnosno do 30. januara 2024. godine, a namenjen je stambenom zbrinjavanju porodica iz tri ranjive društvene grupe: žene žrtve porodičnog nasilja, Romi i mladi koji napuštaju sistem socijalnog staranja.

Gradski većnici su usvojili i finansijski plan Lokalnog ekonomskog razvoja u oblasti dotacija nevladinim organizacijama (projekti opšteg karaktera od značaja za lokalnu samoupravu) za 2024. godinu. Finansijskim planom će biti obuhvaćeni projekti kao što su sufinansiranje i finansiranje projekata od značaja za lokalni ekonomski razvoj, učešće na sajmovima i izrada promo materijala, Srbija u ritmu Evrope, program rodne ravnopravnosti i drugi.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

 

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Presretačem u Somboru zaustavljen vozač BMW-a iz Beograda zbog nasilničke vožnje
Prognoza: Tokom sledeće sedmice česte oscilacije temperature

Kategorije

Izbornik