Mladi

Produžene prijave za grupe podrške „Petra Divac: Usvojeni za usvojene“

 

  • Produžene su prijave za učešće na grupi podrške „Petra Divac: Usvojeni za usvojene“ kako bi se pružila prilika usvojenim mladim ljudima, starosti između 18 i 30 godina da se prijave za učešće. Prijave su otvorene do 4. aprila i moguća je prijava na LINKU.

Fondacija Ana i Vlade Divac, na inicijativu Petre Divac, pokrenula je pilot projekat „Usvojeni za usvojene“ namenjen usvojenim mladim ljudima na teritoriji Beograda i okoline, u okviru kojeg će biti realizovane grupe podrške. Realizovaće se u malim grupama do 10 učesnika, svake druge subote u mesecu, u trajanju do dva sata, a vodiće ih psihološkinja dr Branka Radojević.

Grupa podrške za mlade sa iskustvom usvojenja omogućava eksploraciju različitih pitanja sa kojima se suočavaju mlade usvojene osobe, u okruženju drugih mladih koji imaju slične potrebe i gde mogu da se razmene osećanja i iskustva, u atmosferi prihvatanja. Na putu tog jedinstvenog iskustva podršku će im pružiti psihološkinja dr Branka Radojević, u malim grupama do 10 učesnika, svake druge subote u mesecu u trajanju od dva sata.

Pogledajte video koji je Petra snimila za vas i pridružite se grupama podrške!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Grad Sombor: Audicija za ovogodišnje takmičenje „Ritam Evrope“
BIBLIONET u Somboru sa ovogodišnjom temom: Deca i mladi – biblioteke za nove generacije

Kategorije

Izbornik