Najnovije

Pripadnici Kobri na takmičenju sepcijalnih jedinica u Dubaiju

 

  • Pripadnici Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“ učestvuju na takmičenju specijalnih policijskih jedinica koje je na programu od 3. do 7. februara u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Takmičenje protiče u organizaciji policije Dubaija i predstavlja jedinstvenu platformu za demonstraciju osposobljenosti pripadnika elitnih policijskih jedinica, razmenu ideja i unapređenje saradnje i međusobnog poštovanja.

Ove godine su učestvuju 73 tima specijalnih jedinica policije i vojne policije, a osim „Kobri“, svoje ekipe na takmičenju imaju i Žandarmerija i Specijalna antiteroristička jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ekipe se nadmeću u pet događaja dizajniranih tako da testiraju mentalnu oštrinu i fizičku izdržljivost takmičara do krajnjih granica.

Programom je obuhvaćeno rešavanje taktičkih policijskih zadataka, uz gađanje iz različitog naoružanja, spasavanje talaca i savlađivanje prepreka na specijalno izgrađenom poligonu, a za uspeh je neophodna vrhunska vatrena osposbljenost, brzo razmišljanje, odlična timska komunikacija i visoka otpornost na stres.

Izvor: https://www.vs.rs/


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

U Globalnu koaliciju za socijalnu pravdu uključeno prvih 100 partnera
MUP Srbije: Raspisan konkurs za učenike u Srednjoj školi u Sremskoj Kamenici

Kategorije

Izbornik