Najnovije

Pri kraju radovi finansirani od Pokrajinske vlade i Grada Sombora

Jedan od primera: renoviranje Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ u Somboru

  • Zahvaljujući dobroj saradnji Grada Sombora i Pokrajinske vlade, uspešno je realizovan niz projekata na teritoriji Grada Sombora

Završena je obnova Sportske sale Srednje tehničke škole u Somboru, dok je u Gradskoj hali „Mostonga“, u toku izgradnja sistema ventilacije i klimatizacije sa rekonstrukcijom sistema vazdušnog grejanja. Radovi na rekonstrukciji krova Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ su završeni, a radovi na zameni stolarije i obnove fasade su pri kraju.

Jedan od najvažnijih projekata je svakako izgradnja lokalnog puta od regionalnog značaja Stapar – Sivac, koji će značajno doprineti boljoj povezanosti Grada Sombora i opštine Kula, kao i naseljenih mesta na teritoriji Zapadnobačkog upravnog okruga.

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković izrazio je veliku zahvalnost predsedniku Pokrajinske vlade Igoru Miroviću, kao i celokupnoj Pokrajinskoj vladi, te Upravi za kapitalna ulaganja, jer su prepoznali koliki značaj proizilazi iz svih ovih projekata, kao i potencijal Sombora.

  • Nastavljamo sa značajnim ulaganjima u zajedničkim projektima, kao i dobrom saradnjom. Očekuje nas još mnogo ulaganja u Gradskoj hali „Mostonga“, rekonstrukcija rukometnog terena u Srednjoj tehničkoj školi, završetak puta Bački Monoštor – Kupusina, kao i početak prve faze radova na izgradnji atarskog puta Rastina – Riđica – istakao je gradonačelnik.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Saradnja Sombora i Šapca na projektu „AGE+“ namenjenom starijim žiteljima
Dušanka Golubović državna sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede održala u Zrenjaninu sastanak predstavnika deset okruga povodom pojave afričke kuge svinja

Kategorije

Izbornik